Meer resultaten voor ratio betekenis

   
 
ratio betekenis
 
Current ratio Uitleg, Norm en Berekening.
Engels: Current ratio Duits: Current ratio Frans: Ratio de liquidité générale Spaans: Denominada razón corriente, Relación corriente Synoniem: Algemene liquiditeitsratio. Uitleg van ruim 1.500 financiële en economische termen die worden gebruikt in de wereld van de bedrijfseconomie, hypotheken, belastingen, beleggen en verzekeringen.
Ratio 16 definities Encyclo.
Het berekenen van een ratio kan vergelijkingen eenvoudiger maken. Gevonden op http//www.ensie.nl/definitie/Ratio.: rede, kwantitatieve verhouding; beweegreden toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/ratio.: Jaar van herkomst: 1665 WNT uiteinde. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php.: 1 Begrip 2 Betekenis 3 Beweeggrond 4 Beweegreden 5 Beweegreden voor een handeling 6 Denkvermogen 7 Evenredige verhouding 8 Evenredigheid 9 Grond 10 Grondgedachte 11 Gelijke verdeling 12 Laatste middel 13 Menselijk vermogen 14 Oorzaak 15 Rede 16 Rede lat.
Quick ratio Voorbeelden, Norm en Betekenis.
Engels: Quick ratio, Acid-test, Liquid ratio Duits: Liquidität zweiten Grades, Liquiditätsgrad II Frans: Ratio de liquidité immédiate Spaans: Test ácido Synoniem: Acid test ratio, Snelle activa ratio. Uitleg van ruim 1.500 financiële en economische termen die worden gebruikt in de wereld van de bedrijfseconomie, hypotheken, belastingen, beleggen en verzekeringen.
Betekenis ratio.
Voorbeelden: thermometer; routebeschrijving met e Bron: kennisconsult.nl. Aanduiding voor hoe sterk een compressor werkt. Een ratio van bijv. 31: betekent dat de output van een compressor met een dB toeneemt voor elke drie dB toename van het inputsignaal. Betekenis van ratio toevoegen.
Current ratio de betekenis volgens Redactie Ensie.
Current ratio wat is de betekenis definitie. De current ratio is een maatstaf om de liquiditeit van een onderneming te beoordelen. Bij de current ratio wordt er een vergelijking getrokken tussen de omvang van de vlottende activa ten opzichte van de vlottende passiva.
Ratio Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ratio of met Ratio in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ratio inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ratio en verwijzingen daarnaartoe.
Current ratio Liquiditeit berekenen Current ratio uitleg formule.
Dit kan per organisatie sterk uiteenlopen. De vuistregel is dat een ratio boven de 15, goed is. Vanzelfsprekend is een hogere liquiditeit beter, dit geeft meer ruimte voor financiële tegenslagen van een organisatie. Wil je meer weten over de betekenis van een ratio?
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: ratio. r a tio de; v 1 rede, verstand 2 oorzaak, grond; beweegreden 3 meervoud: ratio's' verhouding. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Nederlandse synoniemen van ratio, ander woord voor ratio.
Synoniemen van ratio. Puzzelomschrijvingen van ratio in het puzzelwoordenboek.: Beweegreden voor een handeling. Dat geeft te denken crypt. De strekking van een rede crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Betekenis-definitie hitratio: Ook: hit ratio. DFB De Financiële Begrippenlijst.
Ook: hit ratio. De waarschijnlijkheid van het optreden van een winstgevende transactie, doorgaans weergegeven als percentage. Dus: het aantal winstgevende transacties gedeeld door het totaal aantal transacties. Een handelaar voert 1.000 transacties uit, waarvan er 600 verliesgevend blijken te zijn en 400 winstgevend.

Contacteer ons