Meer resultaten voor kenmerken hyper

   
 
kenmerken hyper
 
Essentile trombocytemie ET Ziektebeelden.
Hieronder vallen de volgende ziektebeelden: polycytemia vera, essentile trombocytemie en myelofibrose. Bij de meeste patinten is er duidelijk sprake van n van deze drie beelden, maar er zijn ook patinten bij wie het van meet af aan moeilijk is de aandoening in te delen. Bij hen worden zogenaamde mengbeelden gezien met kenmerken van twee of meer verschillende groepen.
Hypermobiliteitssyndroom Wikipedia.
HMS kan zowel bij kinderen als bij volwassenen ontstaan. Zij kunnen klachten hebben die vari├źren in duur, van 15 dagen tot 45 jaar. De symptomen van dit syndroom kunnen op elke leeftijd ontstaan, maar zijn bij de meeste mensen voor het 15e levensjaar aanwezig.
Hypermobiliteit ReumaNederland.
Soms merken mensen met een reumatische aandoening hiervan een positief effect. Overleg altijd eerst met je arts voordat je met een alternatieve behandeling begint omdat die bijwerkingen kan geven of een wisselwerking kan hebben met de medicijnen die je gebruikt.
Diabetes type 1 suikerziekte Voedingscentrum.
Dat heet hyperglykemie of kortweg hyper waarbij bloedsuikerspiegels van zon 10 mmol/l of hoger bereikt worden. Een hyper geeft verschillende directe klachten, zoals moeheid, humeurigheid, dorst, honger hebben, veel plassen, uitdrogingsverschijnselen, jeuk en op de iets langere termijn gewichtsverlies. Als diabetes behandeld wordt, verdwijnen de klachten meestal snel.
Klachten hyperthyreoïdie.
Schildklier Organisatie Nederland geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch aanvaardt zij aansprakelijkheid voor schade welke direct dan wel indirect voortkomt uit het gebruik van de informatie op deze site, op welke wijze dan ook.
Hyperventilatie: de kenmerken.
Enkele van de vaakst vermelde symptomen van hyperventilatie zijn: pijnlijke spieren, misselijkheid, duizeligheid, hartkloppingen, pijn in de borst, tintelingen rond de mond en in de handen en voeten, trillen en, als gevolg van deze symptomen, angst. De kenmerken van acute hyperventilatie.
ADHD ADD kenmerken 3 typen eigenschappen ADD Coaching. ADHD ADD kenmerken 3 typen eigenschappen ADD Coaching.
Nu heeft iedereen wel eens momenten of periodes met concentratieproblemen, denk aan een rouwperiode, verliefdheid, spanning rond examens of belangrijke gebeurtenissen etc. Bij personen met ADD is het geen kwestie van wel of geen last. De ADD kenmerken bij volwassenen zijn er van kinds af aan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
Hyperactiviteit Aandoeningen Gezondheidsplein.nl.
ADHD-C: het gecombineerde type waarbij beide factoren sterk aanwezig zijn. Ook bij verschillende psychische aandoeningen kan hyperactiviteit voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn manie, manische depressie en katatonie. Symptomen van hyperactiviteit. Hyperactiviteit kun je herkennen aan de volgende symptomen.: Te veel beweeglijkheid.
ADD Attention Deficit Disorder: alle dagen druk in je hoofd.
Kenmerken van ADD. Mensen met ADD hebben bij onderwerpen die geen interesse wekken, juist meer moeite met in actie komen. Wel hebben ze vaak een hoofd vol gedachtes. Daarnaast hebben ze vaker moeite met plannen en organiseren, zijn snel afgeleid door irrelevante dingen en geluiden en hebben moeite met prioriteiten stellen.
Ketoacidose DiabetesType1.
Ketonen kun je vaak zelf meten met hulp van een ketonenmeter of urine-teststrips al zijn die laatste minder nauwkeurig. Zo kun je nagaan of er sprake is van een hyper of ketoacidose. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voordat je bij een langdurige hyper ketoacidose krijgt.
Suikerziekte kat Medisch Centrum voor Dieren.
Een bloedcontrole is dan niet nodig. Niet de bedoeling: hypoglycemie of hypo. Bij een hypoglycemie, afgekort hypo, is het bloedglucosepeil te laag. Het lichaam zal stresshormonen aanmaken: uw kat zal zenuwachtig worden, mogelijk een beetje trillen en uw kat zal op zoek gaan naar eten.
De bipolaire stoornis: een beknopt overzicht KenBiS.
Bipolaire stoornissen hebben een zeer heterogeen beloop. De eerste episode kan depressief, hypomanisch, manisch of gemengd zijn, en kan daarnaast gepaard gaan met uitgesproken psychotische kenmerken waardoor de aandoening aanvankelijk niet als een stemmingsstoornis wordt herkend. Hoewel een eerste episode op elke leeftijd kan optreden, begint de stoornis meestal tussen het 15e en 24e jaar.

Contacteer ons