Op zoek naar ratio?

   
 
ratio
 
Ratio 16 definities Encyclo.
Rationes decidendi, de redenen, waarom zoo en niet anders gesproken of geöordeeld wordt; ratio dubitandi, de reden, waarom men twijfelt; rationes dubitandi et decidendi, redenen van twijfel en beslissing; ratio legis, de reden, waarom. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/.: Let op: Spelling deels uit 1864: v.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: ratio. r a tio de; v 1 rede, verstand 2 oorzaak, grond; beweegreden 3 meervoud: ratio's' verhouding. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
ratio WikiWoordenboek.
De ratio Franstaligen over Nederlandstaligen in België is 4/6. een redenering, een onderliggende gedachte. Wat is de ratio achter dit plan? Het woord ratio staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ratio herkend door.
RATIO CoThink.
Home Expertise RATIO. Wij maken het verschil door gebruik te maken van de RATIO-aanpak die creatief en kritisch denken stimuleert. Dit vormt de kapstok voor alle activiteiten en geeft de leidraad van denken naar doen. De RATIO-aanpak geeft een duurzame, structurele en succesvolle werkwijze voor het samen oplossen en voorkomen van problemen en het continu verbeteren.
Ratio Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ratio of met Ratio in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ratio inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ratio en verwijzingen daarnaartoe.
ratio Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: ratio DE ratio ES ratio FR. Vertalingen ratio ENNL. the amount or proportion of one thing compared to another: There is a ratio of two girls to one boy in this class.
Ratio Electric Ratio Electric.
Daardoor hebben we een traditie in innovatie opgebouwd. Onze betrouwbare en betaalbare producten worden geleverd aan OEM's' en gedistributeerd door gespecialiseerde groothandelsbedrijven. Ratio Electric B.V. 3861 RH Nijkerk. Website design en ontwikkeling door Guidance, Database Publishing Specialist. 2018 Ratio Electric B.V.
Ratio.
Welkom op de website van Ratio! Ratio is een ICT-wiskundemethode voor klas 1 en 2 van het VWO. Als je klikt op Lesmateriaal, kom je bij de digitale hoofdstukken. Als je klikt op Downlaod ondersteunde materialen, vind je papieren lesmaterialen ter ondersteunen van het digitale materiaal.
Betekenis ratio.
De hoogte-breedteverhouding of ratio van een vlag geeft aan hoe de hoogte van het doek zich verhoudt tot de breedte. Van veel vlaggen is officieel vastgelegd in welke hoogte-breedteverhouding ze gemaa Bron: nl.wikipedia.org. In de wiskunde is de verhouding ratio tussen twee grootheden het quotiënt ervan.

Contacteer ons